Lauri Frosti Totta gehennassa!

Ympärileikkauksesta

  • Ympärileikkauksesta

Mitä minulle saa tehdä minulta kysymättä?

* Rukoilla puolestani?

Kyllä saa. Ei aiheuta näkyvää vahinkoa. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että joku rukoilee puolestani. Enkä pahastu siitäkään, että näin jokin jumaluus ottaa minut erityiseen suojelukseensa. Esimerkiksi lottovoitto vähän sillä suuremmalla summalla kuin 4+lisänro tekisi poikaa. Kaikkien uskontojen edustajat, antaa palaa! Kiitän ja kumarran ja jään odottamaan rukoustenne myönteisiä vaikutuksia elämääni.

* Kastaa kun olin vauva?

Antaa palaa, hyväähän siinä tarkoitetaan. Jos en myöhemmin ota asiaa todesta, niin eipä se aiheuttanut näkyvää vahinkoa. En usko tarvitsevani edes Katumajärveä kasteen mitätöimiseen.

* Siunata minut vauvana, kun käyn nukkumaan? Opettaa iltarukous?

Siitä vaan, ei oleellista eroa ensimmäiseen. Tulee vielä turvallinen olo, unikin ehkä paremmin. Jos aikuisena kasvan pois vanhempieni uskonnollisesta maailmasta, voin silti arvostaa vanhempani halua toivoa minulle hyvää pienenä. Mutta älkää menkö fanaattisuuden puolelle, liika on aina liikaa. Ylimitoitettu tuputtaminen voi traumatisoida minut.

* Kastaa puolestani kuolemani jälkeen?

Siis mormonien tapaan? Siitä vaan, ei aiheuta näkyvää vahinkoa. Hyväähän hekin tarkoittavat.

* Ympärileikata kun olin vauva?

Ei herskutarepale, jotain rajaa. Kullini on minun eikä sitä silvota. Ei sitä nyt mitä vaan saa uskonnonkaan nimissä tehdä.

* Tunkea öylättiä suuhuni?

Ei onnistu, voin napsauttaa halutessani suuni kiinni, toisin kuin edellisessä tapauksessa haarovälini suhteen vauvana.

* Tuputtaa jotain uskonnollista vakaumusta, paratiisia tai maailmanloppua kotiovellani?

Jos pyytää kauniisti, ei muuten. Ovi saattaa kyllä mennä kiinni joka tapauksessa niin halutessani. Ja useasti niin haluan.

* Kusta haudalleni kuolemani jälkeen?

Siitä vaan, ei aiheuta näkyvää vahinkoa. Jos se jotakuta helpottaa, niin anna palaa, ihan luvan kera. Tosin koska joku sukulaiseni saattaa pahastua, niin toimi mielellään pimeässä äläkä jää kiinni. Ja jos oikein jonoa alkaa muodostua, niin kerätkää maksu ja laittakaa rahat johonkin hyvään tarkoitukseen, vaikka prostatatutkimukseen. Siihen kannattaa satsata!

… minun tahtoni siis ratkaisee. Annan luvan moneen asiaan. Mutta pienen lapsen kohdalla lupaa ei oikein pysty kysymään ja saamaan ilmeisestä syystä. Niinpä joku tahtoo puolestani.

Näillä kahdella riitillä -kasteella ja ympärileikkauksella- on silti vissi ero. Toinen liittyy selvästi ruumiilliseen koskemattomuuteen, toinen ei. Näpit irti vehkeistä. Miehen ja naisen sellaisista.

Blogi julkaistu alun perin keväällä ‎2012, mutta kysymys ympärileikkauksesta on taas ajankohtainen:

http://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3219 

Lisätietoa: https://fi.wikipedia.org/wiki/Ymp%C3%A4rileikkaus

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.